Cocktail workshop Zandvoort / Bloemendaal aan Zee

Cocktail workshop Zandvoort

Bent u opzoek naar een ideaal bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Zandvoort? Boek dan nu onze Cocktail workshops in Zandvoort. Deze cocktail workshops kunt u volgen op verschillende locaties in Zandvoort. Bovendien kunt u hier terecht met zowel kleine als grote groepen. Daarnaast kunt u er heerlijk eten of hapjes bestellen voor tijdens uw cocktail workshop. Onze Cocktail Workshop Zandvoort bestaat uit een 2 uur durende workshop waarin u 3 cocktails leert maken. Hoewel we een stukje geschiedenis over de cocktail behandelen staat plezier uiteraard voorop. En u wordt professioneel begeleidt door onze representatieve bartenders. Zij leren u alle tips and tricks van het cocktailvak. Boek nu uw cocktail workshop in Zandvoort voor maar € 30,- p.p. incl. btw! Lees hieronder ook meer over onze Cocktail workshops in Bloemendaal!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Of bel ons meteen!

Shake and Serve Amsterdam: 06 811 66 391

Cocktail workshop Zandvoort

Cocktail workshop Zandvoort

Rated 5 out of 5
4 augustus 2020

Als teambuildingsactiviteit een cocktail workshop van Shake and Serve gedaan in Zandvoort op een sfeervolle locatie aan het strand. Ondanks het weer, werd het toch een zonnige avond waarop er veel gelachen werd. De bartender had al snel door wie de fijnproevers waren en voor wie alcohol een hobby was. Al met al een gezellige en leerzame avond, zeker een aanrader!

Yvonne de Haas

Waarom onze Cocktail workshops?

 • 2 uur durende Cocktail workshop met 3 heerlijke cocktails voor maar € 30,- p.p. incl. btw.
 • Privé Cocktail workshops vanaf 10 personen mogelijk
 • Open Cocktail workshops vanaf 1 persoon mogelijk
 • Mocktails mogelijk
 • Gin & Tonic workshop mogelijk
 • Last Minute boekingen mogelijk
 • Snelle reactie op aanvragen
 • Boekingen op iedere datum mogelijk
 • Covid-19 proof
 • Leuke & professionele bartenders
 • Biologische en Fairtrade ingrediënten
 • Geen plastic rietjes 
 • Locaties door heel Nederland
 • Cocktail workshop thuis mogelijk
 • Cadeaubonnen mogelijk

Cocktails maken in Zandvoort

Zandvoort met haar prachtige stranden, top restaurants en het mooie Circuit Park Zandvoort. Daar waar Nederland kennis maakte met de Formule 1 en waar wij wellicht in de nabije toekomst Max Verstappen mogen verwelkomen. Zandvoort is een perfecte plaats om gezellig te gaan eten en bovendien dé plek voor cocktails aan de Nederlandse kust. Met onze cocktail workshops in Zandvoort leert u alles over de cocktailtechnieken en cocktailgeschiedenis. Daarnaast drinkt u uw eigen cocktails in goed gezelschap van vrienden of collega’s. Deze cocktail workshops zijn ontspannen en interactief en op meerdere plekken in Zandvoort te boeken. Leer nu cocktails maken aan het strand van Zandvoort voor maar € 30,- p.p. incl. btw. Boek nu uw cocktail workshop!

Cocktail cursus bij Club Nautique

Onze cocktail workshops in Zandvoort zijn te volgen bij Club Nautique. Dit unieke strandpaviljoen is als een van de weinige het gehele jaar geopend. En zo kunt u het hele jaar door cocktail workshops volgen in Zandvoort met een waanzinnig uitzicht op zee. Club Nautique bestaat al meer dan 25 jaar en heeft een gezellige Zuid Europese uitstraling. Bovendien heeft het een hele goede keuken. U kunt hier dan ook heerlijk dineren of hapjes bestellen voor tijdens de cocktail workshop. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van een BBQ arrangement! Club Nautique ligt op loopafstand van Station Zandvoort aan Zee en naast het Circuit van Zandvoort. U kunt hier terecht met groepen tot aan 300 personen. En u kunt ook andere leuke activiteiten boeken! Ideaal voor een goed georganiseerd teamuitje in Zandvoort! Belangrijk: je kunt de workshop van Shake and Serve boeken via onderstaande link. Je kunt de workshop niet bij de locatie boeken.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Cocktail Cursus in Bloemendaal

Ook onze cocktail cursus in Bloemendaal duurt 2 uur en bevat 3 cocktails. En ook voor deze cocktail workshops betaald u maar € 30,- p.p. incl. btw. Bovendien kunt u kiezen uit verschillende top locaties in Bloemendaal. Deze locaties zijn goed te bereiken en sommige hebben een heerlijk terras. U kunt hier tevens goed dineren en hapjes bestellen voor tijdens uw cocktail workshop. Leer nu cocktails maken in Bloemendaal! Wilt u graag meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Belangrijk: je kunt de workshop van Shake and Serve boeken via onderstaande link. Je kunt de workshop niet bij de locatie boeken.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Cocktail workshops in Amsterdam?

Zandvoort aan Zee wordt ook wel Amsterdam Beach genoemd. Wist u dat u naast cocktail workshops in Zandvoort aan Zee ook cocktail workshops kunt boeken in Amsterdam? Beide plaatsen liggen dicht bij elkaar en hebben beide hun eigen unieke locaties. Zo kunt in u Amsterdam bijvoorbeeld terecht bij het West-Indisch Huis. Dit rijksmonument en het historische hoofdkwartier van de WIC biedt een unieke ambiance voor uw cocktail workshop. Wilt u graag meer informatie? Bekijk dan de mogelijkheden via deze link. We zijn u graag van dienst!

Wil je ons graag aan het werk zien? Bekijk dan onderstaande video!

Bekijk ook! Cocktail workshops in Amsterdam

Bekijk ook! Cocktail workshops in Den Haag

Bekijk ook! Cocktail workshops in Utrecht

Bekijk ook! Cocktail workshops in Haarlem

Tickets open workshops
Privé workshops & Catering