Gin Tonic Bar op Locatie / Gin Tonic Bar inhuren

Gin Tonic Bar huren

Huur nu uw geheel verzorgde Gin Tonic Bar van Shake and Serve Amsterdam. Onze Gin Tonics op locatie geven uw evenement net dat beetje extra. Met een stijlvolle bar worden uw Gin en Tonics geserveerd door onze professionele cocktailshakers. U kunt met onze Gin en Tonic Bar op Locatie kiezen uit vrijwel iedere Gin en iedere Tonic. Daarnaast helpen wij u graag met de keuze uit de talloze garneringen om uw Gin & Tonic Bar aan te kleden. Shake and Serve Amsterdam is reeds 13 jaar actief met het verzorgen van Gin en Tonic Bars. Laat het ons gerust weten als wij u kunnen helpen met een stijlvolle Gin & Tonic Bar. Shake and Serve Amsterdam zal ervoor zorgen dat alles van A tot Z geregeld is en uw gasten kunnen genieten van de perfect Gin Tonic! U kunt al een Gin en Tonic bar op locatie boeken vanaf € 495,-

Vraag vrijblijvend een offerte op

Gin Tonic Bar

“Create your own” Gin Tonic bar op locatie

Shake and Serve Amsterdam biedt u een interactief concept voor uw gasten! Met de Gin Tonic bar op locatie kunt u namelijk kiezen voor het “Create your own” concept. Met dit concept worden de Gin Tonics gemaakt door onze professionele bartenders. Deze bartenders gebruiken diverse A-merken Gin en diverse smaken Fever Tree Tonic. Maar uw gasten mogen zelf hun garneringen uitkiezen. En de keuze is groot! Met de Gin Tonic bar op locatie heeft u keuze uit diverse soorten citrusfruit en botanische kruiden. Uiteraard mogen uw gasten zoveel garneringen gebruiken als zij willen. Bovendien betrekken wij uw gasten op deze manier bij onze Gin Tonic bar. De reacties zijn altijd bijzonder goed! Laat uw gasten ook hun eigen Gin & Tonic samenstellen bij de Gin Tonic bar op locatie van Shake and Serve Amsterdam!

Vraag vrijblijvend een offerte op

Gin Tonic Bar op locatie

Geniet samen met uw gasten van onze Gin en Tonic Bars. Shake and Serve Amsterdam zorgt ervoor dat alles in de puntjes is geregeld. Zo hoeft u nergens meer naar om te kijken! Onze concepten voorzien in een stijlvolle bar met goed geklede bartenders en alle benodigdheden voor de Gin en Tonics. Wij werken graag met de beste Gin merken en de beste Tonic merken om zo een perfecte mix te serveren. Uw gasten krijgen deze Gin-Tonics tevens geserveerd in exclusief glaswerk. Indien u zelf liefhebber bent van een bepaalde Gin dan horen wij dat graag van u! Wij zorgen er dan voor dat deze Gin & Tonic gegarandeerd op de kaart staat. Shake and Serve Amsterdam denkt graag met u mee om u zo te optimaal van dienst te kunnen zijn. Kortom, laat ons het werk voor u doen. Wij staan voor u klaar als u nog vragen heeft.

 

Gin & Tonic recepturen

De Gin Tonic is op z’n zachts gezegd een ware trend. Sommige klanten zien de door de bomen het bos niet meer. Als u opzoek bent naar een Gin-Tonic Bar op Locatie dan kunt u wel wat hulp gebruiken. U kunt kiezen uit honderden gin merken en tientallen Tonic merken. Wij adviseren u graag omtrent de mogelijkheden. Onze Gin Tonic Bars voorzien vaak in een cocktailkaart met de meest populaire cocktails en Gin & Tonics. Dat maakt het voor u wellicht een stuk makkelijker. Maar Shake and Serve Amsterdam denkt tevens graag mee als u specifieke wensen hebt. Misschien bent u opzoek naar Gin en Tonics met een bepaalde kleur. Of vind u het belangrijk dat de Gin & Tonics gegarneerd worden met Biologische producten. Laat het ons gerust weten indien u iets speciaals wilt doen met uw Gin en Tonic Bar. Shake and Serve Amsterdam geeft u tevens de mogelijkheid te kiezen uit vele specerijen, kruiden, bloemen en fruitsoorten. Wij werken altijd met Fairtrade producten die dagelijks vers worden aangeleverd. Wilt u een Gin Tonic inhuren? Neem dan nu contact met ons op!

 

Gin Tonic Bar in Amsterdam 

 

Shake and Serve Amsterdam verzorgt Gin Tonic Bars in heel Nederland. Maar u vindt ons voornamelijk in de Randstad. Steden als Rotterdam, Utrecht en Den Haag worden regelmatig bezocht met onze Gin & Tonic Bar. Vele tevreden klanten gingen u voor. Zo verzorgen wij al jaren Gin & Tonics op het Sportgala van het NOC*NSF. Dit evenement vind ieder jaar plaats in de RAI Amsterdam. Daarnaast vind u onze Gin & Tonic bar regelmatig bij de events van Denham. Zowel bij de Denham Stores in Amsterdam als in Rotterdam, Utrecht en Den Haag. In het Verenigd Koninkrijk hebben wij onze diensten mogen inzetten op de vele Gin & Tonic Festivals. Dit in samenwerking met Black Tomato Gin. De Gin Tonic Bars van Shake and Serve Amsterdam worden tevens regelmatig ingehuurd door Hudson’s Bay. Zo zijn er Gin & Tonics ingehuurd bij de openingen van Hudson’s Bay in Amsterdam, Almere en Tilburg. In Den Haag werken wij veelvuldig samen met Spaces in de Rode Olifant. Bij Spaces Amsterdam werken wij veel samen met o.m. Über. Zij huren met regelmaat Gin & Tonic bars van Shake and Serve Amsterdam. 

Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden op uw evenement? Neem dan gerust contact met ons op!

Vraag vrijblijvend een offerte op

 

Wilt u ons graag aan het werk zien? Bekijk dan onderstaande video!

Bekijk ook Gin Tonic Proeverij Amsterdam

Tickets open workshops
Privé workshops & Catering