Cocktail Barman Inhuren

Shake and Serve Amsterdam @ Denham Flagship Store

 

Om te vieren dat Denham haar nieuwe flagship store en daarmee zevende en grootste filiaal opende in Amsterdam, verzorgde Shake and Serve een feestelijke en stijlvolle cocktailbar. Bij de drukbezochte winkelopening werden de stijlvolle, hippe Amsterdammers ontvangen met een Remy ginger (Remy Martin, ginger ale, gember, limoen en orange zest) een Black Tomato gin & tonic (met verse zwarte peper en basilicum) en een Southern Comfort cocktail met ginger ale en verse munt. De premium merken die geschonken werden deze avond vielen goed in de smaak en zijn zorgvuldig gekozen, kijkende naar het kledingmerk en de doelgroep. Behalve dat het team van cocktailshakers zorgde voor heerlijke cocktails, liepen de dames en heren zoals altijd geheel gekleed in Denham en waren zij hiermee het visitekaartje voor de nieuwe winkel.

Denham VFNO Denham VFNO 4 Denham VFNO 2

Denham

De eerste winkel van dit hippe jeansmerk opende in 2008 zijn deuren. Jason Denham wilde een eigen merk bouwen, helemaal vanuit het niets en onder zijn eigen naam. Daartoe ontwikkelde hij een concept waarvan hij de verschillende usp’s enthousiast uit de doeken doet.

De producten staan voor kwaliteit, leunen op traditie maar zijn tegelijkertijd innovatief, ze zijn met veel zorg tot stand gekomen. Zo werken zij alleen met de beste stoffen uit Japan en Italië en kost het maken van een Japanse Denham Jeans tachtig uur, tegenover zeventien minuten voor een merkloze standaard lopende band-broek. Behalve jeans en schoenen staan er in de winkels ook vintage kledingstukken uit de persoonlijke verzameling van Jason Denham tentoongesteld, net als antieke gereedschappen. Nu in 2016 zijn er zeven winkels in Amsterdam en is het een van Amsterdams grootste jeansmerken.

 

Deze tekst is geschreven voor Shake and Serve Amsterdam. Deze tekst is dan ook auteursrechtelijk beschermt.

Het team van Shake & Serve bij de opening van Denham Amsterdam

 

Tickets open workshops
Privé workshops & Catering