Gin Tonic workshop met Gin 1689 / Boek nu onze actie!

Gin Tonic workshop met Gin 1689

Boek nu onze unieke Gin proeverij met Gin 1689. Voor slechts € 30,- p.p. inclusief btw leer je alles over Gin 1689 en haar geschiedenis. Tijdens de 2 uur durende gin workshop leer je om 3 Gin 

Gin & Tonic workshop 1689 Gin

cocktails te maken met de bijbehorende tips & tricks. Want welke garnering en welke tonic past nu eigenlijk het beste bij deze oer Hollandse gin? En ben jij een fan van een Gin 1689 & Tonic of maak jij liever een klassieke Bramble? Bovendien kunnen we niet om de rijke geschiedenis heen van deze trendy gin. Het recept is namelijk gebaseerd op het recept van Willen van Oranje! Leer dus alles over de herkomst van deze gin en de speciale band tussen Nederland en Groot-Brittanië. Je kunt de workshop overal boeken! Wil je graag meer weten? Vraag dan vrijblijvend een offerte op.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

1689 Pink Gin

Gin 1689 en haar geschiedenis

Nederland en Engeland kennen een rijke geschiedenis samen. Zo ook als het aankomt op Gin! Tijdens onze gin workshop behandelen wij namelijk ook de geschiedenis van Gin en specifiek de geschiedenis van Gin 1689. Want wist je dat Gin eigenlijk Nederlandse “roots” heeft? Het is afgeleid van Genever, dat vroeger met een “G” werd geschreven. Tijdens de 30-jarige oorlog kwamen de Engelsen met deze “Dutch Courage” in aanraking. En zodoende werd Genever meegenomen naar Engeland. De oprichters van Gin 1689 hebben vele dagen doorgebracht in de Londense bibliotheek. Opzoek naar het recept van Willem van Oranje uit 1689. Ze hebben een schat aan informatie gevonden over dit eeuwenoude Gin receptuur. En zo werd dit receptuur herboren onder de naam Gin 1689. Een prachtig verhaal dat eeuwen terug gaat en van alles uitlegt over de botanische kruiden die gebruikt worden in deze unieke Gin. Uiteraard belangrijke informatie om tot een perfect gebalanceerde Gin cocktail te komen! 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

1689 Gin Proeverij

Gin workshops met Gin 1689

De Gin 1689 workshops zijn een unieke kans om alles te leren over deze trendy gin. Je krijgt de mogelijkheid om beide soorten gin 1689 te proeven. En daarna gaan we er natuurlijk 3 heerlijke Gin & Tonics of Gin cocktails mee maken. Shake and Serve Amsterdam is trots op deze samenwerking met 1689 gin. Samen geven wij de mogelijkheid om deze workshop in het hele land te volgen. Neem gerust contact met ons op om te bekijken wat de mogelijkheden zijn! Wil je graag een fles Gin 1689 kopen? Bekijk dan de website van gin 1689.

  • Locaties in het centrum van Amsterdam 
  • Vanaf 10 personen te boeken voor groepen
  • Vanaf 2 personen inschrijven mogelijk bij een open Gin 1689 & Tonic workshop in Amsterdam
  • Scherpste prijs
  • Meer dan 14 jaar ervaring
  • Kies voor duurzaam en groen! Wij gebruiken bijvoorbeeld geen plastic rietjes.
  • Altijd uit te breiden met hapjes of diner
  • Duizenden mensen gingen u voor!
  • Wij helpen u professioneel en snel

Wil je Shake and Serve Amsterdam graag aan het werk zien? Bekijk dan onderstaande video!

Ook interessant!

Cocktailworkshop Amsterdam

Gin & Tonic bar op locatie

Tickets open workshops
Privé workshops & Catering