Online Cocktail workshop / professioneel pakket

Online Cocktail workshop

Boek nu jouw online cocktail workshop bij Shake and Serve Amsterdam.  Deze online cocktail workshop is ideaal als bedrijfsuitje of als teamuitje in deze Covid-19 tijden. Bovendien is het een hele leuke activiteit om samen te doen met jouw vrienden of vriendinnen. Bijvoorbeeld een online cocktail workshop voor een vrijgezellenfeest. Uiteraard is het ook mogelijk om een online Gin & Tonic workshop te doen. Deze online workshops worden door een professionele bartender gegeven. En je kunt de online cocktail workshop volgen in het Nederlands of in het Engels.  Dit gebeurt via Microsoft Teams, Zoom, of ieder ander gewenst platform. Je kunt ervoor kiezen om een volledig pakket te bestellen voor de workshop. Maar je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld zelf de ingrediënten in te kopen. Hoe dit precies in zijn werk gaat hebben wij hieronder verder uitgelegd. Boek nu jouw online cocktail workshop! Want bij ons mag je alles uit het cocktailpakket houden en hoef je niks terug te sturen. Bedrijven als Shell, Nike en Huawei gingen je reeds voor.

Vraag een offerte op

Of bel ons meteen!

Shake and Serve Amsterdam: 06 811 66 391

Online cocktail workshop zonder pakket € 22,50 p.p. excl. btw. (  2 uur en 3 cocktails )

Online cocktail workshop met pakket € 33,50 p.p. excl. btw. incl. verzending (  2 uur en 3 cocktails )

 

Volledig pakket voor een Online Cocktail workshop

Shake and Serve Amsterdam biedt de mogelijkheid om in een volledig  cocktailpakket te voorzien. Zo hoef je zelf nergens naar om te kijken. In een cocktailpakket versturen wij alle benodigdheden rechtstreeks naar jou en jouw collega’s of vrienden. Naast de beste ingrediënten zitten er ook een aantal cocktailtools in het pakket. Met de ingrediënten gaan we 3 heerlijke cocktails maken tijdens de online cocktail workshop. Bovendien zit er een cocktailshakertje in het cocktailpakket. Het enige wat je zelf moet verzorgen zijn de ijsblokjes. Met dit cocktailpakket heb je alles in huis voor een geslaagde cocktail workshop. Uiteraard zorgen wij voor een leuke, professionele bartender die jullie in alles begeleidt. Dit volledige cocktailpakket met de online cocktail workshop kost € 33,50 p.p. excl. btw . De online cocktail workshop duurt ongeveer 2 uur. Boek nu jouw online cocktail workshop! Uiteraard hoef je niks uit het pakket naar ons terug te sturen!

Vraag een offerte op

Of bel ons meteen!

Shake and Serve Amsterdam: 06 811 66 391

Online Cocktailworkshop zonder pakket

Ben je op zoek naar een alternatief waarmee je zelf kunt voorzien in de ingrediënten en cocktailtools? Dat is zeker mogelijk! Wij maken dan een bestellijstje voor jullie klaar. Zodoende kun je zelf de ingrediënten inkopen voor de online cocktailworkshop. Ook geven we jullie tips waar jullie de cocktailtools het beste kunnen aanschaffen. Verder blijft de online cocktail workshop exact hetzelfde als wanneer wij in het cocktailpakket voorzien. De cocktail workshop duurt 2 uur en bestaat uit 3 heerlijke cocktails. De prijs wijkt wel af. Voor de online cocktailworkshop zonder pakket rekenen wij € 22,50 p.p. excl. btw.  Boek nu het ideale bedrijfsuitje in deze Corona periode! Boek een Online cocktail workshop bij Shake and Serve Amsterdam.

Cocktail workshop Online: De voordelen

Het grote voordeel van de cocktail workshop online van Shake and Serve Amsterdam, is dat je helemaal niks hoeft terug te sturen. De deelnemer mag alles uit het pakket houden. Zo worden vrienden of collega’s ook niet opgescheept met kosten voor het terugsturen van items. Natuurlijk is het mogelijk om ons cocktailpakket verder uit te breiden. Wellicht je er graag een barlepel bij doen of wellicht een maatbekertje. Neem dan gerust contact met ons op. Bovendien kun je onze cocktail workshop online op iedere gewenste datum boeken. Wij zijn altijd beschikbaar doordat wij een groot team aan professionele bartenders hebben. Ideaal als je ook graag met grotere groepen wilt deelnemen. Daarnaast wordt ons cocktail pakket voor de online cocktail workshop verpakt in een zeer stevige verpakking. Die tevens als kerstpakket dienst mag doen. Bestel nu onze online cocktail workshop en verras jouw vrienden of collega’s met een geweldig cocktailpakket.Cocktail workshop online

Vraag een offerte op

Of bel ons meteen!

Shake and Serve Amsterdam: 06 811 66 391

Cocktail workshop online met hapjespakket

Wil jij jouw collega’s of vriendinnen graag verrassen met een online cocktail workshop? Boek dan nu een cocktail workshop online met een hapjespakket erbij. Dit hapjespakket wordt zorgvuldig samengesteld door Restaurant Dimitri’s en is geschikt om mee sturen in ons cocktailpakket. Geniet van Grieks pita brood en Auberginesalade tijdens jouw online cocktailworkshop.  Daarnaast zit er een heerlijke Tirosalade (pittige Griekse kaasmousse) bij en diverse Dolmadakia (met rijst gevuld druivenblad). Uiteraard kunnen de Gegrilde olijven en Gemengde noten niet ontbreken tijdens de cocktail workshop. Dit heerlijke hapjespakket kosten € 12,50 p.p. incl. btw. Het hapjespakket wordt gewoon meegezonden met het online cocktailpakket en hiervoor worden geen extra verzendkosten gemaakt. Bovendien is het hapjespakket tevens Vega. Perfect voor een gezellig avondje thuis! Neem gerust contact met ons op, wij staan altijd voor je klaar!

Online cocktail workshop

Wilt u ons graag aan het werk zien? Bekijk dan onderstaande video!

OFFERTE AANVRAGEN