Online Cocktail workshop / professioneel pakket

Online Cocktail workshop

Boek nu jouw online cocktail workshop bij Shake and Serve Amsterdam.  Deze online cocktail workshop is ideaal als bedrijfsuitje of als teamuitje in deze Covid-19 tijden. Bovendien is het een hele leuke activiteit om samen te doen met jouw vrienden of vriendinnen. Bijvoorbeeld een online cocktail workshop voor een vrijgezellenfeest. Uiteraard is het ook mogelijk om een online Gin & Tonic workshop te doen. Deze online workshops worden door een professionele bartender gegeven. En je kunt de online cocktail workshop volgen in het Nederlands of in het Engels.  Dit gebeurt via Microsoft Teams, Zoom, of ieder ander gewenst platform. Je kunt ervoor kiezen om een volledig pakket te bestellen voor de workshop. Maar je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld zelf de ingrediënten in te kopen. Hoe dit precies in zijn werk gaat hebben wij hieronder verder uitgelegd. Boek nu jouw online cocktail workshop! Bedrijven als Shell, Nike en Huawei gingen je reeds voor.

Vraag een offerte op

Of bel ons meteen!

Shake and Serve Amsterdam: 06 811 66 391

Volledig pakket voor een Online Cocktail workshop

Shake and Serve Amsterdam biedt de mogelijkheid om in een volledig  cocktailpakket te voorzien. Zo hoef je zelf nergens naar om te kijken. In een cocktailpakket versturen wij alle benodigdheden rechtstreeks naar jou en jouw collega’s of vrienden. Naast de beste ingrediënten zitten er ook een aantal cocktailtools in het pakket. Met de ingrediënten gaan we 3 heerlijke cocktails maken tijdens de online cocktail workshop. Bovendien zit er een cocktailshakertje, een maatbekertje en 2 schenktuitjes in het cocktailpakket. Het enige wat je zelf moet verzorgen zijn de ijsblokjes. Met dit cocktailpakket heb je alles in huis voor een geslaagde cocktail workshop. Uiteraard zorgen wij voor een leuke, professionele bartender die jullie in alles begeleidt. Dit volledige cocktailpakket met de online cocktail workshop kost € 33,50 p.p. excl. btw . De online cocktail workshop duurt ongeveer 2 uur. Boek nu jouw online cocktail workshop!

Vraag een offerte op

Of bel ons meteen!

Shake and Serve Amsterdam: 06 811 66 391

Online Cocktailworkshop zonder pakket

Ben je op zoek naar een alternatief waarmee je zelf kunt voorzien in de ingrediënten en cocktailtools? Dat is zeker mogelijk! Wij maken dan een bestellijstje voor jullie klaar. Zodoende kun je zelf de ingrediënten inkopen voor de online cocktailworkshop. Ook geven we jullie tips waar jullie de cocktailtools het beste kunnen aanschaffen. Verder blijft de online cocktail workshop exact hetzelfde als wanneer wij in het cocktailpakket voorzien. De cocktail workshop duurt 2 uur en bestaat uit 3 heerlijke cocktails. De prijs wijkt wel af. Voor de online cocktailworkshop zonder pakket rekenen wij € 22,50 p.p. excl. btw.  Boek nu het ideale bedrijfsuitje in deze Corona periode! Boek een Online cocktail workshop bij Shake and Serve Amsterdam.

Vraag een offerte op

Of bel ons meteen!

Shake and Serve Amsterdam: 06 811 66 391

Wilt u ons graag aan het werk zien? Bekijk dan onderstaande video!

OFFERTE AANVRAGEN