Gin Tonic Bar op Locatie

Shake and Serve Amsterdam @ Copenhagen Gin Festival

Gin & Tonics met Amuerte Gin

Kopenhagen Gin Festival

Shake and Serve Amsterdam was wederom van de partij op een internationaal Gin & Tonic festival! Na verschillende Gin & Tonic festivals in binnen– en buitenland, was het nu de beurt aan Kopenhagen. Deze prachtige hoofdstad van Denemarken vormde het decor van een succesvol festival met talloze gin liefhebbers. De reden om met ons team naar Kopenhagen te vliegen is de samenwerking met Amuerte Gin. Deze Belgische gin is ongekend populair in de Benelux en daarbuiten. Met een spraakmakende fles en een gin van topkwaliteit veroveren zij Europa in een rap tempo. Shake and Serve Amsterdam draagt haar steentje bij om Amuerte Gin in Nederland en daarbuiten te promoten. Wij zijn trots om dit fantastische Gin merk te mogen bijstaan. Hou ons in de gaten om zo te zien waar wij neerstrijken in Europa samen met onze partner, Amuerte Gin!  

Amuerte Gin

Gin Tonic Bar op LocatieAmuerte gin is een unieke gin op basis van Coca bladeren uit Zuid-Amerika. Dit blijkt een gewaagde, maar zeker een succesvolle basis voor een perfect gebalanceerde gin. Daarnaast kunt u hinten van Cacao, Papaya en Tamrillo eruit halen. Dit maakt Amuerte gin een unieke basis voor uw Gin & Tonic. Bovendien wordt Amuerte gin verkocht in een uiterst creatieve fles. Deze fles, ontworpen door Havi Cruz & Adrian Dominguez, is de kers op de taart van Amuerte gin. Het maakt deze gin tot een gewild item bij de meest exclusieve cocktailbars in Europa en daarbuiten. Bent u benieuwd naar deze gin of wilt u graag een fles kopen? Bekijk dan de website van Amuerte gin!

Gin & Tonic bar op locatie

Shake and Serve Amsterdam heeft een voorliefde voor Gin & Tonics. Met onze Gin & Tonic bar op locatie kunt u ook genieten van de lekkerste Gin & Tonics op uw evenement. Zo kunt u uw gasten verrassen met een unieke gin zoals die van Amuerte. Wij helpen u graag om een keuze te maken uit de talloze opties die wij u aanbieden. U kunt hier terecht voor meer informatie m.b.t. onze Gin & Tonic bar op locatie. Daarnaast bieden wij u ook de mogelijkheid om een Gin & Tonic proeverij of een Gin & Tonic cursus te volgen in Amsterdam. Wij bieden u meerdere gezellige locaties in Amsterdam voor uw Gin & Tonic workshop met uw vrienden of collega’s. U kunt onze Gin & Tonic workshop trouwens ook boeken in de rest van Nederland! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten? Lees dan hier verder!

Boek nu uw Gin & Tonic Cursus of uw Gin & Tonic Proeverij!

Vraag vrijblijvend een offerte op

 

Tickets open workshops
Privé workshops & Catering