Cocktail Catering Inhuren Amsterdam

Cocktail Catering Amsterdam

Huur nu uw Cocktail Catering in bij Shake and Serve Amsterdam. Met veel passie en vakkundigheid serveren wij uw gasten de lekkerste cocktails. U kunt onze Cocktail Catering op iedere gewenste locatie inhuren. Met onze mobiele bars kunnen wij snel en efficiënt uit de voeten. Daarnaast voorzien wij in All-in Cocktail Catering waarbij u zeker weet dat alles perfect geregeld is.  Wij leveren de Cocktailbar, de Cocktailshakers en alle benodigdheden voor smaakvolle Cocktails. Zo hoeft u nergens naar om te kijken. Daarnaast staan wij u graag bij met advies. Shake and Serve Amsterdam verzorgd reeds 13 jaar Cocktail Catering op locatie. Met die ervaring weet u zeker dat u de juiste mensen inhuurt voor uw evenement. Laat het ons gerust weten als u ons wilt inhuren voor uw Cocktail Catering.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Cocktail Catering

 

Cocktail Catering Inhuren in Amsterdam

Wilt u Cocktail Catering inhuren voor uw evenement? Dan bent u bij Shake and Serve Amsterdam aan het juiste adres. Laat het ons weten welke cocktails u graag wilt serveren aan uw gasten. Wij helpen u graag met advies over de laatste trends op het gebied van cocktails. Met onze Cocktail Catering voegt u echt iets toe aan uw evenement. Met gepast entertainment achter de bar zijn onze barmannen uw gastheer ter plekke. Representatief en vakkundig maken zij de meeste creatieve cocktails in stijl. Wellicht heeft u een thema in gedachten voor uw feest. In dat geval stemmen wij onze cocktailkaart af op uw thema. Zo mochten wij thema cocktails serveren bij Oqium’s lancering van de nieuwe Niké Air Jordan. Bent u ook opzoek naar cocktails die u kunt personaliseren? Laat het ons weten indien wij u verder kunnen helpen met onze cocktails op locatie!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Ervaringen met Amsterdamse Cocktail Catering

Shake and Serve Amsterdam verzorgd reeds jarenlang cocktails op locatie. Met veel zorg en liefde voor ons vak leveren wij cocktails op ieder type evenement. Zo zijn wij altijd verheugd iets te mogen toevoegen op een bruiloft. Of om onze kunsten te etaleren op een beursstand. Wij zijn actief in zowel binnenland als buitenland. Als u benieuwd bent naar onze ervaring dan nodigen wij u uit om onze portfolio te bekijken. Hier kunt u bijvoorbeeld meer lezen over onze Cocktails bij Chanel. Of wellicht bent uw geïnteresseerd in onze inzet bij Fabienne Chapot. Zodoende krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden bij Shake and Serve Amsterdam. Hebben wij u nog niet overtuigd? Mail ons dan gerust u vragen!

Informeer ook naar de mogelijkheden voor Gin & Tonics op locatie! Wij staan altijd voor u klaar!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

 

 

Tickets open workshops
Privé workshops & Catering